Bij Meedoen Werkt! organiseren we verschillende activiteiten voor elkaar en mét elkaar. Dit doen we vaak samen met andere organisaties of instellingen. Heb je een PW-uitkering en wil je jezelf ontwikkelen? Kijk dan op deze pagina welke activiteiten Meedoen Werkt organiseert.

Computerinstuif voor beginners en gevorderden

Wil je meer basisvaardigheden aanleren bij het computeren? Of is computeren lastig omdat je moeite hebt met lezen of de Nederlandse taal, dan is dit iets voor jou! Meedoen Werkt biedt jou de gelegendheid deze vaardigheden aan te leren. Neem contact met ons en wij helpen je op weg.

Nederlands voor anderstaligen

Nederlands is een moeilijke taal. Wil je het leren lezen, schrijven, spreken en vooral begrijpen en bij het begin beginnen? Meld je dan aan bij Meedoen Werkt!. We organiseren samen met CLUP een taalactiviteit. Je kunt Nederlandse les volgen, maar ook andere deelnemers helpen bij het leren van de Nederlandse taal.

Koffie en meer

Tijdens de activiteit koffie en meer kunnen mensen elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Er worden veel positieve ervaringen uitgewisseld. Ook motiveren mensen elkaar om actief te worden.

Overzicht alle activiteiten

Meedoen Werkt! organiseert elke week onderstaande activiteiten.

 

MAANDAG

 

 

Taal   

 9.00 - 11.00  

 Wijkcentrum De Inval  

Knutsel club 

 9.00 - 11.30

 Wijkcentrum De inval

 

 

 

 

 

 

DINSDAG

 

 

Internetcafe

09.30 - 11.00 en 13:00 tot 15:00

 Wijkcentrum De Inval

 

 

 

 

 

 

 

WOENSDAG

 

 

Taal

 09.00 - 11.00

 Wijkcentrum De Inval

 

 

 

DONDERDAG

 

 

Taal

 09.00 - 11.00

 Wijkplein Where ''Triton''

Koffie en meer

 09.30 - 11.30

 Wijkcentrum de Inval

 

 

 

VRIJDAG

 

 

Taal

 09.30 - 11.30 

 VIP Wijkplein Centrum