Aan de slag ermee

Doe je vrijwilligerswerk en merk je dat je klaar bent voor een betaalde baan? Dan kun je 6 maanden lang de nodige begeleiding krijgen zoals hulp bij het opstellen van een CV of een sollicitatiebrief, bezoeken aan verschillende werkgevers en een computertraining. En als je eenmaal een baan hebt gevonden? Dan sta je er niet meteen alleen voor. Je kunt 6 maanden rekenen op een coach ‘op de achtergrond’.  

Arbeidsbemiddeling 

Je wilt en kunt snel aan het werk maar hebt daarbij wel enige begeleiding nodig? Binnen een periode van 6 maanden kun je rechtstreeks bemiddeld worden naar regulier werk met toekomstperspectief. Als begeleiding kun je o.a. het volgende krijgen aangeboden: sollicitatietraining, proefplaatsing, werkervaringsplaats en/of leer/werk trajecten. Lees ook het interview met onze jobhunter.

Begeleiding bij solliciteren 

Je wilt aan het werk,  je hebt een goede kans om aangenomen te worden maar je vindt begeleiding bij het solliciteren wel zo prettig? Maak dan gebruik van de begeleiding van een expert. Maximaal 3 maanden lang kun je 1 x per twee weken je sollicitatieactiviteiten bespreken, zodat je steeds effectiever solliciteert en uiteindelijk die baan scoort.

Eigen bedrijf starten

Heb je de ambitie een eigen bedrijf te starten? Heb je het gevoel dat je een echte ondernemer bent? Dan kun je onder begeleiding van een expert een ondernemersplan schrijven en vervolgens laten toetsen of je bedrijf potentie heeft. Zo ja, dan kun je u via deze expert een lening aanvragen bij twee commerciële banken om de onderneming te kunnen financieren. .